• 1Стаи и цени
  • 2Детайли и плащане
  • 3Потвърждение

4 Пентхаус

Апартамент тип „Пентхаус”, подходящ за настаняване на 4-ма гости. Намира се на последния панорамен етаж на Блу Лейбъл Апартаменти под наем. До апартамента се стига посредством асансьор с магнитна карта само за настанените гости. Състои се от голямо антре, 2 отделни стаи – едната със спалня, другата – с 2 отделни легла. Във всяка стая има телевизор, гардероб, климатик. На разположение в по-голямото помещение са работно бюро, куфарник, кът за сядане с мека мебел. Апартаментът е подходящ и за по-дълъг престой. От двете стаи има достъп до панорамна тераса над 30 кв.м. – изключително място за релакс пред топлите сезони! Банята е с душ кабина. В общите части гостите имат достъп до кухня с вендинг автомати за напитки и храни, а също така и до дневна за срещи и релакс.
Редовна цена

Цени от140,00 BGN/ стая/ 1 вечер

4 Апартамен с две спални

Състои се от две уютни спални, във всяка от които има 2 големи спални. Целта е да бъде осигурено достатъчно място за движение, дневен релакс, неформални зони за работа и освежаване. Подходящ е за семейства с деца, компания от приятели и предлага настаняване на повече хора на изключителни ниски и достъни цени! Във всяка стая има телевизор, гардероб, климатик. На разположение в по-голямото помещение са работно бюро, куфарник, кът за сядане с мека мебел. Банята е с душ кабина. Апартаментът е подходящ и за по-дълъг престой. На партера гостите имат достъп до кухня с вендинг автомати за напитки и храни, а също така и до дневна за срещи и релакс.
Цена за целия апартамент

Цени от120,00 BGN/ стая/ 1 вечер
Цена за едно спално помещение

Цени от75,00 BGN/ стая/ 1 вечер

4 Апартамент със спалня и две единични легла

Състои се от две уютни спални. Целта е да бъде осигурено достатъчно място за движение, дневен релакс, неформални зони за работа и освежаване. Подходящ е за семейства с деца, компания от приятели и предлага настаняване на повече хора на изключителни ниски и достъни цени! Във всяка стая има телевизор, гардероб, климатик. На разположение в по-голямото помещение са работно бюро, куфарник, кът за сядане с мека мебел. Банята е с душ кабина. Апартаментът е подходящ и за по-дълъг престой. На партера гостите имат достъп до кухня с вендинг автомати за напитки и храни, а също така и до дневна за срещи и релакс.
Целия апартамент

Цени от120,00 BGN/ стая/ 1 вечер
Цена само за едното спално помещение

Цени от75,00 BGN/ стая/ 1 вечер

3 Апартамент със спалня и единично легло

Апартаментът е с 2 спални. В едната има единично легло, а в другата стая – спалня. Подходящ е за семейства с деца. Във всяка спалня има телевизор, гардероб, климатик. В по-голямото помещение са позиционирани работно бюро, куфарник, кът за сядане с мека мебел. Апартаментът е подходящ и за по-дълъг престой. Апартаментът е с красива самостоятелна баня с душ-кабина. Гостите имат достъп на партера до кухня с вендинг автомати за напитки и храни, а също така и до дневна за срещи и релакс.
 Цена за целия апартамент

Цени от100,00 BGN/ стая/ 1 вечер
Цена за спалнята

Цени от75,00 BGN/ стая/ 1 вечер
Цена за единично настаняване

Цени от70,00 BGN/ стая/ 1 вечер