Изпратете запитване за резервация

Полезна информация

Blue Label се намира зад Joy Station, на 2 минути пеша е от спирката на 280/94 „Детски дом“ и на 5 минути от УНСС. Точният адрес е зададен в Google Maps – можете да намерите линк в „Контакти„. 

Настаняването в Blue Label се случва по два начина, в зависимост от часа Ви на пристигане:

  1. При пристигане до 18:00 часа, ще бъдете посрещани и настанявани от нашия управител.
  2. При пристигане след 18:00 часа,  с имейла за потвърждение на Вашата резервация*, ще Ви бъдат изпратени инструкциите за самостоятелно настаяване.

*Когато правите резервация, моля уточнете приблизително часа на пристигане, за да можем да Ви изпратим нужната информация. В случай на закъснение, моля обадете се предварително.

  1. Пушенето в закритите помещения на Blue Label e забранено. На терасите в апартаментите и пред рецепция то е разрешено, като боклуците трябва да се изхвърлят в предназначените за това пепелници / кофи за боклук.
  2. Не се допускат домашни животни в Blue Label.
  3. Децата в Blue Label и тийнейджърите до 18 – годишна възраст трябва да бъдат с пълнолетен придружител.

Всички правила можете да прочетете в графата „Terms of Use„.

Студентски град е един от най-бързо развиващите се райони в столицата – той е мултикултурен и динамичен. Локацията на Blue Label Ви дава както достъп до всичко, което районът може да предложи (разходка в парка, денонощни магазини, различни ресторанти и кафенета, нощни заведения и други развлечения),  така и уединение и спокойствие. Някои от апартаментите ни предлагат невероятна гледка към бижуто на София – планината Витоша. 

en_GBEN